Luisterkind

Luisterkind methode
Iedereen heeft een innerlijke stem. Deze innerlijke stem, ook wel ziel genoemd heeft veel te vertellen en kan jou begeleiden. Wat ik doe is contact maken met deze innerlijke stem, jouw ziel voor de antwoorden die op jou van toepassing zijn. Niet altijd wordt elke vraag die gesteld is beantwoord of je ontvangt wellicht een antwoord die je (nog) niet helemaal begrijpt of die nog even moet indalen en tijd nodig heeft. Dit zijn liefdevolle handvatten die op een manier worden beschreven wat door jou kan worden ontvangen.

Luisterkind methode is puur contact maken op zielsniveau. Het heeft niets te maken met geneeskunde of iets dergelijks. Het is een methode om tot jezelf te komen, gebeurtenissen of situaties te verwerken en te begrijpen of te weten hoe om te gaan met bepaalde situaties zodat jij er geen of weinig ‘lasten’ meer bij ervaart.

Je hoeft er niet voor thuis te blijven, niets in je agenda te noteren of op locatie te komen. Er wordt verbinding gemaakt op afstand waar je helemaal niets voor hoeft te doen dan alleen maar te ontvangen.